NELJÄS VIIKKO

reuna.jpg

12.6. 

Pentujen neljäs elinviikko käynnistyikin varsin mullistavissa merkeissä! Lauantaina, tasan 3-viikkoissyntymäpäivän kunniaksi, sai jokainen vuorollaan maistaa jotain aivan uutta: jauhelihaa kananmunankeltuaisella höystettynä! Ja voi että se oli hyvää! Siinä meinasi kasvattajalta mennä melkein sormet mukana...

120612_4.jpg

Syömisharjoittelua on nyt ehditty tehdä muutama päivä ja pikkuisen on makuelämyksiä koitettu jo testata muutakin; kermaviiliä ja mannapuuroa lihan sekaan, sekä pikkuhippuja myös jo pentuneutakin.

Sapuska maistuu tietysti parhaalta kun se tarjoillaan suoraan kädestä; silloin sen saa hyvin suuhun vaikkapa ennestään tutulla "imutuksella", mutta kuppiakin on jo tarjottu lapsille. Sieltä syöminen on vielä hiukan sellaista nuoleskelua joka ottaa oman aikansa, mutta ahneimmat ovat jo selvittäneet kupista syömisen syvimmät salaisuudetkin. :-)

120612_5.jpg

Vieraita on edelleen käynyt tasaista tahtia, niin isoja kuin pienempiäkin. Elintila on laajentunut pentulaatikon ulkopuolellekin ja tänään sitten koettiin taas yksi "merkkipaalu" pienen koiralapsen elämässä; ensimmäinen ulkoilu!


120612_2.jpgOlihan se aika jännittävää, mutta samalla myöskin NIIN mielenkiintoista. Pentujen lisäksi ulkona pyöri hiukan huolestunut Nelli-mamma ("mihin ne nyt menee ja ei kai kukaan nyt vie niitä") ja liuta lapsia, joista oli tietysti kivaa nyt kun pentujen kanssa pääsi "oikeasti leikkimään". No, leikkiminen ei nyt ihan vielä kovin vauhdikasta ollut, lähinnä uusi maailma vaati tutkimaan. 

Ja aika pian uni sitten voitti pienet tutkimusmatkailijat ja kukin kellahti sinne missä nyt sattui olemaan. 

Kuva oikealla: Vihreä poika




Kuva alla: Vaaleanpunainen tyttö

120612_1.jpg


Kuva alla: Leevi ja pentu köllöttelevät 

120612_3.jpg


Ulkoilun päätteeksi otettiin sitten vielä uudet potretit 3 viikkoa ja 3 päivää vanhoista lapsista Eveliinan avustuksella (kiitos Eve!).

POJAT 3 VIIKKOA VANHOINA

sininen_3vk.jpgmusta_3vk.jpgvihrea_3vk.jpgruskea_3vk.jpg

TYTÖT 3 VIIKKOA VANHOINA

punainen_3vk.jpgvaaleanpunainen_3vk.jpgvioletti_3vk.jpgoranssi_3vk.jpgbeige_3vk.jpg