VUOSI 2020

Maaliskuu

22.3.

RIP Gentle Miracle's Best of Luck "DIESEL"
19.5.2012 - 20.3.2020

Tänään on se päivä,
kun minun matkani on kuljettu loppuun.
Olen sairas ja voimani ovat ehtyneet,
älä siis pyydä minua jaksamaan pidemmälle,
vaan pidä minua sylissäsi
ja kerro minulle kaikista yhteisistä vuosistamme.
Silitä turkkiani niin kauan
kunnes olen kulkenut rajan yli
ja sydämeni on sammunut.
Muistele minua
mutta älä takerru minuun,
vaan jatka eteenpäin.
Kun aika koittaa,
kohtaamme jälleen,
emmekä eroa enää koskaan.

Diesel sairastui syksyllä 2019 ja sai loppuvuodesta diagnoosin; vasemmasta takajalasta löytyi kasvain. Sitä ei voitu poistaa kirurgisesti ja lopulta oli pakko todeta, etteivät lääkkeet enää auttaneet riittävästi Dieselin kipuihin vaan oli raskaan päätöksen aika.

Olen niin pahoillani, Niina ja Henri. ♥︎ Tiedän, että Dieselin hyväksi tehtiin kaikki mahdollinen, kunnes oli aika luovuttaa. Kiitos vielä kerran rakastavasta kodista, jonka aikanaan annoitte pienelle Vihreälle pojalle, ja kiitos kaikista näistä vuosista, joiden aikana Diesel oli tärkeä osa teidän arkeanne ja jätti tassunjälkensä teidä sydämiinne.

Hyvää matkaa Diesel, kerro Nelli-äidille terveisiä...

Helmikuu

23.2.


Karpo (GM's Dude Has A Point) osallistui tänään pentuluokkaan Tornion ryhmänäyttelyssä. Tuomarina siellä toimi Rita Kadike-Skadina Latviasta. Nuoriherra käyttäytyi hyvin ja esiintyi hienosti, mutta tuomarin mielestä Karpo oli vielä kakara ja turhan hoikassa kunnossa. No, kasvava nuorimies saa ollakin kyllä mieluummin hoikka kuin paksu...

Tuloksena oli PEK3, arvostelu tällainen:

"7 kk ikäinen pentu, joka saisi olla vankemmassa kunnossa. Rintakehä, kyljet ja selkä pitäisi olla vahvemmat. Selkäranka tuntuu liian selvästi. Oikeat kulmaukset, selkälinja ja häntä. Ahdas takaa. Lupaava."

Ihana Karpo-mies! ♥︎ Hienosti esiinnytty, onnea Pirjo ja Karpo!

22.2.

Hyvää syntymäpäivää Nelli, sinne jonnekin! Olet mielessäni lähes joka päivä... Ikävä on edelleen valtava ♥︎

8.-9.2.

Vietimme porukalla D-pentujen puolivuotistapaamista Saarijärvellä Jakolan Rentolassa; kaikki viisi teini-ikäistä koiralasta oli paikalla! Paikalla oli myös Taika-äiti, joka jatkoi edelleen hyvän äidin rooliaan leikkimällä ja juoksemalla lastensa kanssa. ♥︎ Oli todella ihanaa nähdä miten jokainen pentu oli kehittynyt ja kasvanut omanlaisekseen persoonaksi, mutta myös havaita että jokaisesta edelleen löytyi paljon piirteitä, jotka olivat niissä jo ennen luovutusikää. Aivan ihania koiralapsia!

Pennut saivat juosta pitkin pihoja porukalla, ja sisällä tuvassa meno jatkui pimeän tultua pieninä paininvääntöinä yllättävänkin sopuisasti. Taisi olla jo iltamyöhä ennenkuin tuli hetki, jolloin kaikki makasivat kaikkensa antaneina pitkin tuvan lattioita. Muuten tapaaminen sisälsi arvatenkin koirien kuvaamista, herkkujen syömistä, saunomista ja seurustelua. Vaikka osalla porukasta matka treffeille oli todella pitkä, olen niin iloinen ja kiitollinen että KAIKKI tulivat paikalle ja saatiin vaihtaa kuulumisia ja tutustua vielä paremmin toisiimme. Olette huippuporukkaa ja tehneet jokainen niin hienoa työtä pentujen kanssa!

Kajo, Sansa, Velho, Trick ja Karpo

Karpo, Velho, Trick, Taika-äiti, Kajo ja Sansa

Tammikuu

19.1.

Kuinka nopeasti viikot ja kuukaudet kuluvatkaan! Vuosikymmen on vaihtunut ja meidän pikkuinen karvapallo Sansa on kasvanut pitkäkoipiseksi teinitytöksi. Tänään Sansa ja muut D-pennut täyttävät jo puoli vuotta!

Paljon onnea puolivuotiaille D-pennuille!