TAPAHTUNUTTA

VUOSI 2006


Joulukuu


24.12.2006 JOULUAATTO

hyvaa_joulua06.jpg
 

  jv-06.jpg

09.12.2006 lauantai

Aamulla varhain starttasimme kotoa kohti pääkaupunkia; Messarin näyttelypäivä oli koittanut! Jälleen oli ihana nähdä tuttuja ja myös tutustua uusiin ihmisiin ja koiriin. Täytyy myöntää, että kaikkein eniten odotin kuitenkin tällä kertaa Nellin isän Robinin tapaamista, ensi kertaa ihan "livenä"! Ja voi mikä MIES Robin olikaan!!! Täytyy sanoa, että se koira teki minuun välittömästi SUUREN vaikutuksen; täydellinen valkkariuros minun makuuni. Ja kyllä tykkäsi tuomarikin; Robinista "leivottiin" ROP, VOITTAJA-06 ja kaiken kukkuraksi FIN MVA! Onnea Robin!! Olet ihana! Robinin nähtyäni minulle selvisi myös, että kyllä on Nelli perinyt temperamenttinsä hyvin pitkälle isältään! ;-)

Vaan kyllähän se pärjäsi Nellikin erinomaisesti; suhteellisen hyvän "kehäkäytöksen" jälkeen se voitti luokkansa (ensiesiintyminen junioriluokassa vain muutaman viikon yli 9 kk ikäisenä) ja sai näin tittelin JUNIORIVOITTAJA-06!!! Lisäksi se yllätti minut vielä suuremmin olemalla PN-2! (Arvostelu löytyy näyttelytuloksista.)nelli_messarissa_06.jpg

Myös siskoja oli paikalla; Fanni (Mihela's Golden Heart) oli JUN EH/4 ja Sanni (Mihela's Go-Go Girl) JUN EH/5. Sannin tapasin ensimmäistä kertaa; kyllä ovat KAIKKI sisarukset minun silmääni kuin yhdestä puusta veistettyjä! ;-) Ja vielä Jamie-mamma; VAL ERI/3! Eli hienoja tuloksia ihan kaikilla!!!

Mukava päivä, mutta täytyy tunnustaa, että kyllä olivat sekä koira että emäntä väsyneitä (mutta tietysti onnellisia) illalla!

 

nelli_ja_robin_091206.jpg
Nelli ja Robin Messarissa (varsinaiset kiilusilmät ;-)

                                                                                            

Marraskuu


19.11.2006 sunnuntai

Mukava päivä Jyväskylän KV näyttelyssä! Valkkareita oli paljon (28 ilmoittautunutta!) ja tuttujakin nähtiin. Nelli käyttäytyi jo kuin "vanha tekijä" näyttelypaikalla; häkki toimi hyvin lepopaikkana. Kehässä esiintyminenkin meni ihan mukavasti, vähän vaan turhaa vetämistä kun koko luokka kiertää kehää (pitäisi päästä ekaksi Nellin mielestä). Tuloksena KP ja PEK2. Arvostelun voit lukea täältä  :-) 

Näyttelyssä olivat mukana myös Nellin äiti Jamie White Lady vom Bozener Hof (VAL ERI1, PN2, VARA-CACIB) sekä siskot Netta (Mihela's Gently Touch) (KP, ROP-pentu!!!) ja Fanni (Mihela's Golden Heart) (KP, PEK3), eli upeita tuloksia kaikilla!!! :-)

perhekuva_191106.jpg

Fanni, Jamie, Nelli ja Netta Jyväskylän kv näyttelyssä 19.11.2006


18.11.2006 lauantai

Netta-sisko (Mihela's Gently Touch) ja omistajansa Teija kävivät kylässä! Märästä suojakelistä huolimatta tehtiin tyttöjen kanssa metsälenkki, jonka aikana totesimme niiden olevan hyvin samanlaisia "kovapäitä". Alkumatkan "pomotti" Nelli, puolessa välissä retkeä mentiin tasavertaisina, ja lopussa otti Netta selvän komennon! Mutta kivaa oli! :-)

netta_ja_nelli_181106.jpg

 

Nelli ja Netta metsäretkellä

siskot_181106.jpg