Vuosi 2019

Maaliskuu

17.3.

Konstan (GM's Comes With Attitude) ja Johannan tokoilut jatkuivat tänään Ylöjärvellä. Pistesaalis kohosi jälleen edellisistä voittajaluokan kokeista; tänään 236 pistettä ja VOI2-tulos, jolla heltisi myös sijoitus toiseksi. Hurjasti onnea Johanna ja Konsta!

8.-10.3.

Mukava viikonloppu koiramaisissa merkeissä! Taika ja Turbo kera Marjon ja Jarkon olivat meillä, ja mitäpä muutakaan kuin tulevan kevään pentusuunnitelmia hiomassa. Viikonlopun aikana tavattiin mukavia pennuista kiinnostuneita ihmisiä ja puhuttiin PALJON koirajuttuja :-) Kiitos vierailusta ihana Taika "palveluskuntineen"!

Gentle Miracle's Completely Magic TAIKA 10.3.2019

Helmikuu

22.2.

Tänään olisi ollut Nellin 13. syntymäpäivä. Edelleen on niin valtavan kova ikävä...

3.2.

Konsta (GM's Comes With Attitude) ja Johanna tänään Tampereella TOKO-kokeessa, tuloksena hieno VOI2-tulos pisteillä 230,50. Tuomarina toimi Ilkka Stén. Onnea!

Tammikuu

6.1.

Uusi vuosi, uudet tuulet! ♥︎
Mikä ihana ja jännittävä tapa onkaan polkaista vuosi 2019 käyntiin julkaisemalla suunnitelmat pitkään ja hartaasti haaveilemastani valkkaripentueesta!

Tyttärentytär Taika 7 vk ja Nelli-mummo 1.6.2015

Olen alkanut haaveilla tästä nyt suunnitteilla olevasta pentueesta salaa jo vuosia sitten, kun jätin omistukseeni Nellin tyttären Nukan pentueesta narttupennun. Nyt kun Nelli katselee tekemisiäni jo sateenkaarisillan takaa, toivon kovasti että tämä unelmani ensi kesänä kävisi toteen.

Taika on kehittynyt tässä vuosien varrella viereisen kuvan pienestä nappisilmästä luonteeltaan aivan valloittavaksi valkkaritytöksi, jonka menoa katsellessa ei aina välillä voi olla nauramatta. Taika on prinsessa, joka rakastaa ihmisiä, vauhtia ja... ruokaa! Saan olla paljosta kiitollinen ystävälleni Marjolle, jolle aikanaan Taikan sijoitin ja jonka hellässä hoivassa Taika on saanut kasvaa juuri sellaiseksi luottavaiseksi ja iloiseksi koiraneidiksi kuin se on. Kiitos Marjo! ♥︎

Sulhasen valinta Taikalle on ollut pitkä prosessi. Olen yrittänyt parhaani mukaan miettiä minkälainen uros Taikan luonteelle sopisi, mitä riskitekijöitä ei uroksen puolelta saisi löytyä, mitä koiria sukutaulussa ei saisi olla jotta sukusiitosaste pysyisi mahdollisimman pienenä ja mitä ylipäätään yhdistelmältä odotan. Näitä samoja asioita toki pohditaan aina kun pentuetta suunnitellaan. Sanotaan, että tieto lisää tuskaa, ja sen voin hyvin allekirjoittaa; tunnenhan Taikan lähisuvun erittäin hyvin.

Kaiken tämän (oikeasti lähes 2 vuotta jatkuneen) pohdinnan ja etsinnän jälkeen uskon kaikesta sydämestäni, että olen löytänyt "sen oikean". Olen valtavan kiitollinen, että sain käydä Saksassa tutustumassa Chuckiin ja päätöksen tehtyäni saan käyttää tätä upeaa urosta Taikalle. Kiitos Grit! ♥︎

Halutessasi voit lukea lisätietoa suunnitteilla olevasta pentueesta PENTUJA-sivulta.