Vuosi 2019

Toukokuu

14.5.

Roki (GM's Catch Me If You Can) on etsiskellyt uutta kotia alkuvuoden ajan. Roki tuli Ronjalta, jossa oli sijoituksessa, takaisin minulle helmikuun alussa ja lähti melko pian pariksi kuukaudeksi ihanalle kouluttajalle, Annikalle. Annika teki Rokin kanssa todella hyvää työtä, saaden pojan rentoutumaan uskomattoman hienosti sille vaikeissa tilanteissa, kuten toisten koirien ohituksissa hihnassa. Samaan aikaa etsin Rokille sopivaa uutta kotia, ja lopulta tärppäsi!

Roki siirtyi Anna-Kaisan omistukseen nyt toukokuun puolivälissä, ja täytyy sanoa että olen aivan valtavan iloinen ja onnellinen Rokin puolesta; parempaa uutta omistajaa se ei olisi voinut saada! Paljon on vielä Rokin kanssa töitä tehtävänä, mutta minulle on välittynyt vahvasti sellainen kuva, että Anna-Kaisa ei turhia hermoile ja tykkää Rokista kovin paljon! Kiitos Anna-Kaisa! ♥︎

Huhtikuu

13.4.

Tokokisoissa Tamperella Konsta (GM's Comes With Attitude) ja Johanna tänään Mari Väänäsen tuomaroimana tuloksella VOI3 ja pisteitä 221,50. Samoissa kisoissa Konstan poika Lucky (Mihela's Quiet Lucky One) ja Johanna debytoivat tokossa tuloksela ALO2 ja pisteitä 142. Hyvä Johanna ja pojat, onnea tuloksista!

10.4.

Maaliskuu

17.3.

Konstan (GM's Comes With Attitude) ja Johannan tokoilut jatkuivat tänään Ylöjärvellä. Pistesaalis kohosi jälleen edellisistä voittajaluokan kokeista; tänään 236 pistettä ja VOI2-tulos, jolla heltisi myös sijoitus toiseksi. Hurjasti onnea Johanna ja Konsta!

8.-10.3.

Mukava viikonloppu koiramaisissa merkeissä! Taika ja Turbo kera Marjon ja Jarkon olivat meillä, ja mitäpä muutakaan kuin tulevan kevään pentusuunnitelmia hiomassa. Viikonlopun aikana tavattiin mukavia pennuista kiinnostuneita ihmisiä ja puhuttiin PALJON koirajuttuja :-) Kiitos vierailusta ihana Taika "palveluskuntineen"!

Gentle Miracle's Completely Magic TAIKA 10.3.2019

Helmikuu

22.2.

Tänään olisi ollut Nellin 13. syntymäpäivä. Edelleen on niin valtavan kova ikävä...

3.2.

Konsta (GM's Comes With Attitude) ja Johanna tänään Tampereella TOKO-kokeessa, tuloksena hieno VOI2-tulos pisteillä 230,50. Tuomarina toimi Ilkka Stén. Onnea!

Tammikuu

6.1.

Uusi vuosi, uudet tuulet! ♥︎
Mikä ihana ja jännittävä tapa onkaan polkaista vuosi 2019 käyntiin julkaisemalla suunnitelmat pitkään ja hartaasti haaveilemastani valkkaripentueesta!

Tyttärentytär Taika 7 vk ja Nelli-mummo 1.6.2015

Olen alkanut haaveilla tästä nyt suunnitteilla olevasta pentueesta salaa jo vuosia sitten, kun jätin omistukseeni Nellin tyttären Nukan pentueesta narttupennun. Nyt kun Nelli katselee tekemisiäni jo sateenkaarisillan takaa, toivon kovasti että tämä unelmani ensi kesänä kävisi toteen.

Taika on kehittynyt tässä vuosien varrella viereisen kuvan pienestä nappisilmästä luonteeltaan aivan valloittavaksi valkkaritytöksi, jonka menoa katsellessa ei aina välillä voi olla nauramatta. Taika on prinsessa, joka rakastaa ihmisiä, vauhtia ja... ruokaa! Saan olla paljosta kiitollinen ystävälleni Marjolle, jolle aikanaan Taikan sijoitin ja jonka hellässä hoivassa Taika on saanut kasvaa juuri sellaiseksi luottavaiseksi ja iloiseksi koiraneidiksi kuin se on. Kiitos Marjo! ♥︎

Sulhasen valinta Taikalle on ollut pitkä prosessi. Olen yrittänyt parhaani mukaan miettiä minkälainen uros Taikan luonteelle sopisi, mitä riskitekijöitä ei uroksen puolelta saisi löytyä, mitä koiria sukutaulussa ei saisi olla jotta sukusiitosaste pysyisi mahdollisimman pienenä ja mitä ylipäätään yhdistelmältä odotan. Näitä samoja asioita toki pohditaan aina kun pentuetta suunnitellaan. Sanotaan, että tieto lisää tuskaa, ja sen voin hyvin allekirjoittaa; tunnenhan Taikan lähisuvun erittäin hyvin.

Kaiken tämän (oikeasti lähes 2 vuotta jatkuneen) pohdinnan ja etsinnän jälkeen uskon kaikesta sydämestäni, että olen löytänyt "sen oikean". Olen valtavan kiitollinen, että sain käydä Saksassa tutustumassa Chuckiin ja päätöksen tehtyäni saan käyttää tätä upeaa urosta Taikalle. Kiitos Grit! ♥︎

Halutessasi voit lukea lisätietoa suunnitteilla olevasta pentueesta PENTUJA-sivulta.