VUOSI 2022

Huhtikuu

10.4.

Voi miten vuodet vierivätkään nopeaan! Tänään tuli kuluneeksi jo seitsemän vuotta, kun Nukan ja Moran lapset syntyivät Turussa Piian ja Janin luona. Se kevät oli minulle varsinaista autoilun juhlaa kun ajelin aina viikonlopuiksi pentuja katsomaan ja paapomaan. Paljon ihania muistoja liittyy tuohon kevääseen 2015.

Paljon paljon onnea ihanat Taika, Lumi, Mila, Karkki, Kelmi, Konsta, Koda, Gizmo ja Roki!

9.4.

Tornion ryhmänäyttelyssä tänään kehässä esiintyi myös Karpo (GM's Dude Has A Point) varahandlerin kanssa. Tuomarina Torniossa oli Anita Al-Bachy. Karpo esiintyi hienosti, kuten yleensäkin, mutta se onneton häntä! Kovin rinta rottingilla Karpo häntäänsä liikkeessä esittelee, ja se maksoi tuomarin mukaan tänään SA:n. Hienolla arvostelulla kuitenkin AVO ERI/1! Paljon paljon onnea!

"Oikeat mittasuhteet. Hyvä raajakorkeus. Hyvä purenta. Hyvä pigmentti. Aavistuksen pyöreät silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko. Riittävä luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Kantaa häntäänsä turhan korkealla laarella liikkuessaan. Hyvä karvan laatu."

Maaliskuu

26.3.

Kevään ahkerimmat kokeissakävijät ovat ehdottomasti Karpo (GM's Dude Has A Point) ja Pirjo! Tänään Oulussa he rallytokoilivat alokasluokassa mahtavat 97 pistettä ja sitä myöten ensimmäisen koulutustunnuksen RTK1 myös tässä lajissa! Paljon onnea taitaville!

12.3.

Karpo (GM's Dude Has A Point) ja Pirjo osallistuivat tänään Kempeleessä kolmansiin alokasluokan tokokokeisiinsa, ja kolmas ykköstulos oli siinä! ALO1 pistein 179,5 toi Karpolle koulutustunnuksen TK1, sijoitus tänään hienosti 3/10!

Aivan huippua, paljon onnea Pirjo ja Karpo!

Tammikuu

8.1.

Vuoden ensimmäisestä koetuloksesta vastasivat Gizmo (GM's Cheeky Gremlin) ja Annette, jotka saivat tänään Salossa kolmannen hyväksytyn tuloksen rally-tokon alokasluokasta 72 pisteellä ja sitä myöten RTK1-koulutustunnuksen!

Lämpimät onnittelut Nette ja Gizmo!

1.1.

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2022!

Uuden vuoden alkaessa tulee mietittyä jälleen tarkemmin suunnitelmia ja tavoitteita, joita kohden pyrkiä tämän vuoden aikana. Oma tavoitteeni on Sansan kanssa harrastuspuolella jälkikokeeseen osallistuminen ja toki haaveena sieltä tuloksenkin saaminen. Sitä kohden treenataan talvi ja etenkin kevät, katsotaan sitten minne asti selvitään tämän vuoden aikana. Kesällä toivottavasti päästään parissa näyttelyssäkin käymään, toivottavasti korona ei tänä vuonna rajoita toimintaa ja harrastuksia.

Valtaosa ajasta vietetään kuitenkin sitä "tavallista" arkea, ja siitä pyritään nauttimaan ainakin yhtä paljon kuin harrastuksista. Näin pakkasten paukkuessa ja lumen peittäessä parhaat metsätaipaleet ei voi olla haaveilematta jo kesän valoisista metsäretkistä, mutta nautitaan nyt ensin talvesta niin ulkona kuin sisällä takkatulen lämmössä. Ja koitetaan pysyä terveinä, niin koirat kuin ihmisetkin!