VUOSI 2023

Maaliskuu

19.3.

Tänään Karpon ja Pirjon lajina koelajina oli rally-toko; he osallistuivat Oulussa lajin VOI-luokaan ja tuomarina toimi Minna Hillebrand. Ja hienostihan se taas sujui! Pisteitä kertyi 83 ja sillä tuloksella varmistettiin jälleen uusi koulutustunnus, nyt RTK3! Olette te taitavia ja ahkeria, Pirjo ja Karpo! Onnea! ♥︎

TK1 TK2 RTK1 RTK2 RTK3 GM's Dude Has A Point

16.3.

Karpo on Suomen Valkoinenpaimenkoira ry:n vuoden 2022 TOKO-koira!

Paljon onnea Pirjo ja Karpo sekä iso kiitos ahkerasta harrastamisesta teille molemmille! ♥︎ Ja kovasti tsemppiä jatkoon!

Helmikuu

4.2.

Ja hyvin pianhan se Karpon ja Pirjon koularinmetsästys jatkuikin; tänään Oulussa he rallytokoilivat tuloksen VOIHYV 94 pistettä ja sijoitus 2.

Hurjasti onnea! Ja nythän se on sitten enää yhtä tulosta vailla! :-)

Tammikuu

28.1.

Tänään Karpo (GM's Dude Has A Point) ja Pirjo starttasivat ensimmäistä kertaa rallyn VOI-luokassa. Koe oli Oulussa ja koetta tuomaroi Heli Kelhälä. Pisteitä parivaljakko keräsi tältä ensimmäiseltä VOI-radaltaan 87 ja sillä VOIHYV ja sijoitus 2.

Onnea ja tsemppiä edelleen seuraavan koularin metsästykseen!

8.1.

Karpo (GM's Dude Has A Point) ja Pirjo korkkasivat vuoden näyttelyt tänään Kajaanissa Kainuu KV:ssa. Tuomarina valkkareilla oli Satu Ylä-Mononen ja hän löysi Karposta sen verran huomautettavaa että tulos tänään oli AVO/EH ja AVK3.

"Riittävä koko ja vahvuus, oikea purenta. Kuono voisi olla voimakkaampi. Haalistunut kirsupigmentti. Hyvä kaula ja ylälinja, riittävä luuston vahvuus. Hyvä eturinta ja etukulmaukset, turhan voimakkaasti kulmautunut takaa. Häntä nousee liikkeessä liian korkealle ja kiertyy lähes rullalle. Peitsaa mielellään. Hyvä karvanlaatu."