TOINEN VIIKKO

reuna.jpg

1.6. perjantai

300512_2.jpg

Pentujen toinen viikko kului samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin; syödessä ja nukkuessa! Kasvuvauhti oli taas kovaa, ja vaikka vielä alkuviikolla pennut eivät muuten vielä suuremmin ensimmäisen viikon "taidoistaan" poikenneet, niin koko kyllä suureni silmissä!

Kuvassa oikealla pentuja 30.5.Kuvassa alla Musta poika punnituksessa 31.5. ; ja umpiunessa!

310512_1.jpg


010612_2.jpg

Nyt viikon lähestyessä loppuaan ovat pentujen silmät pikkuhiljaa alkaneet aueta; ensin oli Punaisen tytön silmät hiukan sirrillään ja eilen jo kaikkien silmät ovat raollaan!

Ruokapaikoista on kova taistelu. Pentujen koon kasvaessa myös tissillä on entistä ahtaampaa, ja kaikkien on tietysti sinne yhtä aikaa päästävä! Päivittäisillä punnituksilla olen seurannut, että kaikki saavat varmasti syödäkseen. Pentueen pienintä, Oranssia tyttöä, olen aina välillä sitten auttanut hyville tissittelypaikoille jos isommat meinaavat jyrätä tytön kokonaan. Kaikilla on kyllä roppakaupalla sisua ja ruokapaikkataistelussa ei kukaan antaisi periksi! Eipä tietenkään! :-)

010612_4.jpg

010612_3.jpg

010612_5.jpgEilisen ja tämän päivän aikana pennut ovat myös alkaneet kovasti harjoitella myös jaloilleen nousua. Kovin on meno vielä horjuvaa ja huteraa, ja kuperkeikkoja nähdään jos jonkinlaisia! Varsinkin kun Nelli tulee pentulaatikkoon, on ylös äitiä kohti kurottelu kovaa. 

Muutamia vieraitakin on tämän toisen viikon aikana pentulaatikon reunalla jo käynyt. Hiukan Nelliä selvästi aluksi mietitytti, että uskaltaako vieraita pentujen lähelle päästää; se yritti parkkeerata itsensä tulijan ja pentulaatikon väliin muka rapsuteltavaksi. Mutta kun se huomasi etteivät pennut siitä mihinkään katoa, rentoutui se syöttämään lapsiaan katselijoista huolimatta.

Mutta vaikka kehitystä on alkanut pentulaatikossa tapahtua, on tämän toisenkin viikon pääteemana ollut nukkuminen! <3

300512_1.jpg