SEITSEMÄS VIIKKO

reuna.jpg

Seitsemäs viikko alkoi jälleen matolääkkeen syömisellä, se oli lasten kolmas madotus. Lisäksi oli aika laittaa pennuille myös mikrosirut; se ei tietenkään ollut pikkuisista yhtään kivaa. Onneksi pieni kipu meni nopeasti ohi ja leikit saattoivat jatkua jälleen.

Muuten päivät kuluivat pennunkatsojien kanssa seurustellen, syöden ja nukkuen. Maanantaina pentuja kävi katsomassa Mora-isän kasvattaja ja omistaja Tarja, joka kehui katrasta oikein reippaiksi lapsiksi. Kiitos vierailusta!

tarja_pentu.jpg

Tarja ja neiti Punainen sekä Piia

Keskiviikkona oli jälleen autoilun vuoro, kun pennut lähtivät eläinlääkärin tarkastukseen Raision kaupungin Eläinklinikalle eläinlääkäri Anu Murron "syyniin". Matkalla muutama pentu protestoi automatkailua vähän äänekkäämminkin, mutta perille päästiin kunnialla. Klinikalla pentulauma pisteli menemään oikein kunnolla, selvästikin ne olivat sitä mieltä että heidät oli tuotu huvipuistoon! Mutta jokain saatiin tarkastettua vuorollaan, eikä mitään yllätyksiä tai ongelmia ilmaantunut tarkastuksessa. Sen jälkeen autoiltiinkin takaisin kotiin leikkimään. 

pikkutermiitti.jpg

vetoleikki.jpg

Niin pennut viettivät viimeisiä päiviään synnyinkodissaan. Vauhti kasvoi yhdessä pentujen koon kasvun kanssa, ja leikit muuttuivat koko ajan rajummiksi. Vielä mahduttiin jotenkuten leikkimään myös TV-tason hyllylle!

tv-tasopainit.jpg

Pentujen rekisterinimet ilmoitettiin Kennelliittoon ja rekisteripaperit tulivat viikon loppupuolella. Nimien miettiminen oli ollut pitkä ja vaiheiklas prosessi, koska halusin jokaisen nimen olevan juuri "se oikea" saajalleen, mutta lopulta kaikki loksahtivat kohdilleen. :-) Tässä seitsemän viikkoa vanhojen pentujen viralliset nimet:

PUNAINEN

Gentle Miracle's Creation Of Fantasy

punainen2_25052015.jpgpunainen1_25052015.jpg

VAALEANPUNAINEN

Gentle Miracle's Completely Magic

vaaleanpunainen1_25052015.jpgvaaleanpunainen2_25052015.jpg

HARMAA

Gentle Miracle's Cracker Bonbon

harmaa1_25052015.jpgkansi-harmaa.jpg

LILA

Gentle Miracle's Chasing Snowflakes

lila1_25052015.jpglila2_25052015.jpg

SININEN

Gentle Miracle's Close To My Heart

sininen1_25052015.jpgsininen2_25052015.jpg

VIHREÄ

Gentle Miracle's Charming Rogue

kansi-vihrea2.jpgvihrea_25052015.jpg

TURKOOSI

Gentle Miracle's Catch Me If You Can

turkoosi2_24052015.jpgturkoosi3_24052015.jpg

RUSKEA

Gentle Miracle's Comes With Attitude

kansi-ruskea.jpgruskea1_25052015.jpg

MUSTA

Gentle Miracle's Cheeky Gremlin

kansi-musta.jpgmusta_25052015.jpg

Seitsemän viikkoa oli kulunut pentujen syntymää, kasvua ja kehitystä seuraten, niistä iloiten ja huolehtien. Alkoi olla jäähyväisten aika. Jokaiselle pennulle oli löytynyt juuri se oikea koti, mikä oli todella tärkeää jotta nämä pikkuriiviöt oli mahdollista lähettää turvallisin mielin suureen maailmaan. Punainen tyttö jäi Piian ja Janin luokse kotiin Nuka-äitiä "kiusaamaan", ja omaan omistukseeni jäivät Vaaleanpunainen tyttö ja Turkoosi poika, jotka pääsivät parhaisiin mahdollisiin sijoituskoteihin Marjon ja Ronjan luokse Turbo-enon ja Kamu-enon seuraksi. Suuri kiitos teille että otitte nämä pennut perheisiinne! ♥

Hyvää matkaa jokaiselle pennulle; toivomme matkallenne iloisia seikkailuja ja kaikkea parasta uusien omistajienne ja perheidenne kanssa! Olkaa reippaita pikkuvalkkareita!

Suuret kiitokset vielä kerran tästä mahtavasta yhteistyöstä Piialle ja Janille! ♥ Parempaa alkua, kuin mitä te näille pikkuvalkoisille annoitte, ei voi koiranpentu saada. Hoiditte molemmat tärkeän roolinne suurella antaumuksella, rakkaudella ja huolellisuudella. KIITOS!

piia-koda.jpg

Piia ja Sininen poika (GM's Close To My Heart)