KUUDES VIIKKO

reuna.jpg

Pennut viettivät ihania kevätpäiviä pitkälti ulkoillen; ulkona leikittiin, syötiin ja nukuttiin. Vauhti kasvoi päivä päivältä ja painot nousivat kohisten. Pikkuhiljaa pentujen kanssa myös käytiin yksitellen hiukan poissa omalta kotipihalta ja äidinja sisarusten luota, jotta nähtiin mitä kukin tuumaa kun joutuu hiukan vieraampaan ympäristöön ilman lauman tukea ja turvaa. Ja reippaita olivat pikkuiset, uusilla alustoilla kulkeminen ei tuottanut ongelmaa.

pennut_16052015.jpg

Ulkoilua 16.5.

ulkoruokailua-16052015.jpg

Ulkoruokailua 16.5.

nuka_16052015.jpg

Nuka oli sitä mieltä, että pennuilla oli ihan liikaa kivoja leluja, joita myös äidin teki kovasti mieli kokeilla! Erityisesti vinkuvat lelut ja pallot olivat Nuka-äidin mieleen, ja mamma olisi oikein mielellään leikkinyt niillä ihan vain itsekseen. Välillä Nuka kuitenkin myös selvästi koitti leikittää myös pentuja vetämällä niiden kanssa leluja.

nuka_pennut_17052015.jpg

Paitsi muut ruokailut niin myös imetyspuuhat oli mukava hoidella ulkona auringossa. 

nuka_imettaa_6vk

Kekseliäänä äitinä Nuka yritti välillä myös yhdistää leikkimisen ja imettämisen!:-)

vihrea_17052015.jpg

Vihreä poika <3

pennut_nukkuu_17052015.jpg

Riehumisen jälkeen on kiva nukkua porukassa...

turkoosi-18052015.jpg

Turkoosi poika simahti lelujensa ääreen

Viikon puolivälissä oli ohjelmassa melkoisen jännittävä reissu, kun koko porukka pakattiin autoon ja hurautettiin oikein valokuvausstudioon pentujen kanssa! Melkoisen haasteellisia kuvattavia nämä valkoiset viipeltäjät olivat, ja pieni haave saada kaikki pennut hienosti poseeraamaan samaan kuvaan myös jäi haaveeksi! :-D Kuitenkin valokuvaaja sai paljon kivoja kuvia lapsosista, ja myös yhteispotretin tytöistä laatikossa ja toisen pojista. Lopuksi koko porukka nukkui studion lattialla umpiunessa.

Kuudes viikko päättyi jälleen potrettien ottamiseen, tällä kertaa kuvaukset suoritettiin ulkona kukkataustalla!

PENNUT 6 VIIKKOA

vaaleanpunainen-6vk.jpgpunainen-6vk.jpg

lila-6vk.jpgharmaa-6vk.jpg

ruskea-6vk.jpgturkoosi-6vk.jpg

sininen-6vk.jpgvihrea-6vk.jpg

musta-6vk.jpg