TOINEN VIIKKO

reuna.jpg

24.4.

Tällä viikolla jatkettiin Bio Sensor-ohjelmaa pikkuisten kanssa. Päivittäiset punnitukset kuuluivat myös ohjelmaan, kun lapsia on näinkin paljon niin jonkun verran pitää seurata että kaikki varmasti ovat mahtuneet maitobaariin ruokailemaan riittävästi. Onneksi Nukan maito on riittänyt hyvin eikä lisäruokintaa ole tarvinnut missään vaiheessa aloittaa.

musta_13vrk_23042015.jpg

Toisella viikolla tiistaina pentujen ollessa 11 vuorokauden ikäisiä aukesi ensimmäisen pennun silmät! Turkoosi poika sai kunnian olla ensimmäinen joka alkoi kurkistella luomien raosta. Pikkuhiljaa muut seurasivat perässä ja torstaina jo kaikkien luomet olivat sirrillään!

Toinen muutos viikon aikana oli kun pennut alkoiva kohottaa itseään heti toisen viikon alussa pikkuisille jaloilleen; kävelyn alkeita harjoiteltiin kovasti. Melkoisia muksahduksia ja pyllähdyksiähän siitä seurasi, mutta koko ajan eteneminen muuttui vauhdikkaammaksi. Ja myös äänivarat kasvoivat; "alkeishaukkumistakin" kuului jo!

punainen_ruskea_12vrk_22042015.jpg

vaaleanpunainen_lila_13vrk_23042015.jpg

vihrea_12vrk_22042015.jpg

Muuten pentujen elämä sujui edelleen pääasiassa entiseen malliin; syödessä ja nukkuessa. 

Yksi pieni yllätys pentuja kuitenkin vielä odotti viikon lopulla 2-viikkoispäivän kunniaksi. Perjantaina pahaa aavistamattomille pienokaisille tungettiin suuhun jotain ihan muuta kuin maitoa, nimittäin matolääkettä! Ensimmäinen madotus tehtiin Canex-tahnalla pentujen painon mukaisella annoksella, ja ilmeet olivat kohtalaisen hämmästyneitä. :-)

Ja tämänkin viikon kruunasi tietenkin pentupotrettien ottaminen! Kiitos jälleen tästäkin viikosta Piia ja Jani! ♥ 

TYTÖT 2 VIIKON IKÄISINÄ

punainen_2vk.jpglila_2vk.jpg

harmaa_2vk.jpgvaaleanpunainen_2vk.jpg

keltainen_2vk.jpg

POJAT 2 VIIKON IKÄISINÄ

sininen_2vk.jpgruskea_2vk.jpg

vihrea_2vk.jpgmusta_2vk.jpg

turkoosi_2vk.jpg